Rüyada suyla oynadığını görmek

Rüyada suyla oynadığını görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kişinin iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyla oynadığını gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Rüyada suyla oynadığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş oynadığını görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada herkesin oynadığını görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine alamet eder.

Rüyada yılan oynatmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, isyan edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz köpekle oynadığını görmek cesaretini yeninden toplayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada misket oynadığını görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, daha fazla rızık elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mezdeke oynadığını görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada müzikle oynadığını görmek borç batağına düşeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments