Rüyada suyun kesilmesi görmek

Rüyada suyun kesilmesi görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, şansının geri döneceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada suyun kesilmesi gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Rüyada suyun kesilmesi görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada suların kesildiğini görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun kesildiğini görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ceviz ağacı kesildiğini görmek çok iyi paralar kazanılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işarettir.

Rüyada tavuk kesilmesini görmek hayatının karışacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz at kesildiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments