Rüyada suyun yeşil aktığını görmek

Rüyada suyun yeşil aktığını görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntıların biteceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, yeni bir çevre edinileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada suyun yeşil aktığını gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Rüyada suyun yeşil aktığını görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan su aktığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada akmayan su görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli su aktığını görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada dağlardan su aktığını görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işlerinin çoğalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments