Rüyada tabanca sahibi olmak

Rüyada tabanca sahibi olmak büyük bir karar verileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, makamından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca sahibi olmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada tabanca sahibi olmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin elinde tabanca görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine delalet eder.

Rüyada tabanca tuttuğunu görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada tabanca çaldırmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına delalettir.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tabanca doğrultmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, can sıkıntısının geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine delalet eder.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments