Rüyada tabanca saklamak

Rüyada tabanca saklamak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada tabanca saklamak gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada tabancayı saklamak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yerinde saymayacağına delalettir.

Rüyada tabanca sakladığını görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına inanılır.

Rüyada tabanca saklamak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada içki şişesi saklamak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sağlığının geri geleceğine işarettir.

Rüyada altınları saklamak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakladığını bulmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı sakladığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüleri saklamak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments