Rüyada tabanca sıkıldığını görmek

Rüyada tabanca sıkıldığını görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, çözüm yolları bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca sıkıldığını gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada tabanca sıkıldığını görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada canı sıkılmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının sıkıldığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boğazın sıkıldığını görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada sıkılmak bunalmak karalar bağlayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işarettir.

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments