Rüyada tabancayla yaralandığını görmek

Rüyada tabancayla yaralandığını görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla yaralandığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Rüyada tabancayla yaralanmak hileli bir işle karşılaşılacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla yaralandığını görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin tabancayla yaralandığını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın tabanca görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla adam yaralamak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca çekmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet eder.

Rüyada tabancayı saklamak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments