Rüyada tahta çıta görmek

Rüyada tahta çıta görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, elinin bolluk göreceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Rüyada tahta çıta gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada tahta çıta görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çıta bal görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Rüyada çıtada bal görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal çıtası görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kaybettiği şeyi bulmasına delalet etmektedir.

Rüyada sofra tahtası görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada tahta tesbih görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada tahta sıra görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulur.

Rüyada tahta üzerinde oturmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments