Rüyada tahta gemi görmek

Rüyada tahta gemi görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, kişinin fakirleşeceğine, dara düşeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kazancının çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta gemi gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tahtadan gemi görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta gemi görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaat tahtası görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına delalettir.

Rüyada tahta ayakkabı görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak kişinin afiyette kalacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tahta kapı görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, yaşananları unutturacağına yorulur.

Rüyada tahta bacak görmek rızkının kesileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine tabir olunur.

Rüyada tahta sandık görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments