Rüyada tahta kasa görmek

Rüyada tahta kasa görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada tahta kasa gördüyseniz:

  • Planlarınızı meslektaşlarınızla paylaşmamalısınız.

Rüyada tahta kasa görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasa kilitlemek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasalarla domates görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada kasa taşımak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada çelik kasa açmak iç dünyasının da güzelleşeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet etmektedir.

Rüyada kasada altın görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada traktör kasasına binmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasada balık görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments