Rüyada tahta kılıç görmek

Rüyada tahta kılıç görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalettir.

Rüyada tahta kılıç gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada tahta kılıç görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işarettir.

Rüyada kemal kılıçdaroğluunu görmek sorumlulukların azalacağına, yeni mallara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçlarla savaşmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kılıcını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ondan şifa göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıç resmi görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla kavga etmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zülfikar kılıcı görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada kılıçla savaştığını görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sinem

ruyada ucu küt tahta kılıç gördüm bana şeytanla savaşmam için verilmişti anlamı nedir