Rüyada tahta kutu görmek

Rüyada tahta kutu görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendi işinin sahibi olacağına, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada tahta kutu gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Rüyada tahta kutu görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada kutuda civciv görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalem kutu görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kutu görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kutu içinde fare görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kutusu görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil kutu görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, borçlanıp, hasta olacağına alamet eder.

Rüyada boş yüzük kutusu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments