Rüyada tahta merdiven taşımak

Rüyada tahta merdiven taşımak başarılarının çoğalacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, imkânsızı başaracağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven taşımak gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada tahta merdiven taşımak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta taşımak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kapı taşımak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, hastalıklarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada tahta masa taşımak bekar ise evleneceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalettir.

Rüyada tahta merdiven çıkmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına tabir olunur.

Rüyada tahtadan merdiven görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak düşmanların barışacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments