Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek rütbe edineceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdivenden düşmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven görmek zor zamanların biteceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta merdiven çıkmak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Demet uysal

Rüyamda eltimin evindeyim orda eşimin cezaevinden çıktığını öğreniyorum ve merdivenden inmeye çalışıyorum ama o merdiven çok dik ve tahta merdiven en son merdiveni inecekken merdivenin kırıldığını gördüm bende daha kolay biryer buldum taşlara basarak inmeyi başardım lütfen yorumlarmisiniz