Rüyada tahta sofra görmek

Rüyada tahta sofra görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, masraflarının azalacağına delalet eder.

Rüyada tahta sofra gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Rüyada tahta sofra görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada sofra tahtası görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla sofrada oturmak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalettir.

Rüyada çilingir sofrası görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ramazan sofrası hazırlamak umutsuzluğa düşeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurulmuş sofra görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofra kurup yemek yemek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, başarılarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada sofra duası yapmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments