Rüyada tahta somya görmek

Rüyada tahta somya görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, yeni bir eve sahip olacağına, ailesinin de büyük olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tahta somya gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Rüyada tahta somya görmek işlerin bozulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet etmektedir.

Rüyada somya düzeltmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, dileklerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada demir somya görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada somya görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada somyada oturmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada somya yatak görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta atmak alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments