Rüyada tahta tuvalet görmek

Rüyada tahta tuvalet görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta tuvalet gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Rüyada tahtadan tuvalet görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta tuvalet görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Rüyada kırık tahta görmek rahat bir hayata adım atacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada tahta beşik görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada tahta elbise askısı görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına inanılır.

Rüyada tahtadan pencere görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada tahta kapı taşımak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments