Rüyada takı mağazası görmek

Rüyada takı mağazası görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada takı mağazası gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada takı mağazası görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine inanılır.

Rüyada oyuncak mağazası görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı mağazasına gitmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada gelinlik mağazası görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yeni açılan mağaza görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada çanta mağazası görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments