Rüyada taksiyle kaçmak

Rüyada taksiyle kaçmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, depresyona gireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işarettir.

Rüyada taksiyle kaçmak gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Rüyada taksiyle kaçmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı taksiye binmek kız çocuğunun olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah taksi sürmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taksi görmek allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulur.

Rüyada ticari taksiye bindiğini görmek hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada taksi kullanmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni taksi almak zorlukların aşılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada taksiyle bir yere gitmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments