Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek sağlığının yerinde kalacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada tanıdık erkek tarafından öpülmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık biri tarafından öpülmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık biri tarafından bıçaklanmak gelirinin de garanti altında olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bi erkek görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada tanıdık erkek birini görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments