Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada ama görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olmak ama doğuramamak çok zor bir yoldan geçeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin para vermesi ama almamak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments