Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, geçimini daha rahat sağlayacağına, nazara geleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle yatmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir erkekle yatmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı biriyle yatmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Rüyada iki kadınla yatmak dertlerin uzaklaştırılacağına, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla aynı yatakta yatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada kadın kadına yatmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melike

Rüyamda iş yerinden tanıdığım dul bı bayanla benim yatağımda uyumaya geçiyoruz misafir olarak gelmiş ve çok şaşırıyorum bu arada bende bayanım ve evliyim şuan

Havva

Rüyada bir bizim eve benzer bir evdi
Ev halkı evdeydi ,misafir gelsi gelen ise komşumuz gülseren yenge, sohbet muhabbet edildi ,oturuyorduk yenge ise divan sa uzanıyordu üstünde de örtü vardı, bi anda yanina gittim uzandım yanında boylu boyunca
O hemen sarıp sargıladi beni ama nasıl şaşırdım ,rüyada bile ,çünkü günlük hayatta öyle fazla samimi değildim.
Sonra ardından kuzenimin evine gittim
Orda bizim misafirleri ağırlamayı düşünüyordum derken ,kuzenimin 2 evi oluyormuş diğer evide yandan gözümün önündeydi baktım, içinde olduğum evin de 2 gold rengi bi kaç eşyada takıldım
Sonra diğer evinde gayet şık olduğunu düşünüp, içinde bulunduğum evin daha misafirlere münasip olacağını düşünüyordun..