Rüyada tarağın kırıldığını görmek

Rüyada tarağın kırıldığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, güzel bir iş fırsatına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulur.

Rüyada tarağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda daha çabuk sonuç almanızı sağlayacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Rüyada tarağın kırıldığını görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bir şeyden zarar görmeye yorulur.

Rüyada kırılan tarak görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, çok kötü günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kırılmış tarak görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına tabir olunur.

Rüyada tarak kırıldığını görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işaret eder.

Rüyada tarak satın almak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada bit tarağı görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tarak görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarak görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments