Rüyada tarçın koklamak

Rüyada tarçın koklamak dünya ve ahiretinin güzel olmasına, hayatını yoluna sokacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, fenalıkta bulunmaya, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına inanılır.

Rüyada tarçın koklamak gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Rüyada tarçın koklamak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada tarçın görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine inanılır.

Rüyada tarçın çubuğu görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada tarçın ağacı görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabuk tarçın görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine inanılır.

Rüyada toz tarçın görmek şansın ve bahtının da açılacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada tarçın yemek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments