Rüyada tarhana almak

Rüyada tarhana almak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Rüyada tarhana çorbası dökmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada tarhana içmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütlü tarhana görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalettir.

Rüyada tarhana tozu görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalettir.

Rüyada hamur tarhana görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada tarhana almak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarhana aşı görmek evlerindeki huzurun artacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Rüyada birine tarhana vermek yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments