Rüyada tarhana sermek

Rüyada tarhana sermek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, işlerin günden güne bozulacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada tarhana sermek gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Rüyada tarhana sermek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Rüyada tarhana yemek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada tarhana görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına yorulur.

Rüyada tarhana yapmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, ondan faydalanacağına delalet eder.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada tarhana yaptığını görmek mutluluğunun daim olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tarhana yapıldığını görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada un tarhanası görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments