Rüyada tarla satın almak

Rüyada tarla satın almak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, rütbesinin artacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada tarla satın almak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada tarla satın almak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla satın aldığını görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil başak tarlası görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada tarla toplamak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işarettir.

Rüyada tarla ölçmek tövbe etmeye, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada tarla ilaçlamak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine inanılır.

Rüyada tarlada para bulmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments