Rüyada tarlada ateş görmek

Rüyada tarlada ateş görmek istediği herşeye sahip olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada ateş gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada tarlada ateş görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada ateş yakmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek mal mülk edineceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atla tarla sürmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada tarlada yürümek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada ekilen tarla görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, işlerin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada acur tarlası görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments