Rüyada taş kapı görmek

Rüyada taş kapı görmek daha fazla para kazanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına inanılır.

Rüyada taş kapı gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Rüyada taştan kapı görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kapıya taş atmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada taş kapı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev kapısının kırıldığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet kapısı görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işaret eder.

Rüyada kapı önünde namaz kılmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğini silmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kapıyı kilitlemeyi unutmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments