Rüyada taş yağdığını görmek

Rüyada taş yağdığını görmek hayatına bakacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, umduğunu bulamayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada taş yağdığını gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada üzerine taş yağmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet etmektedir.

Rüyada başına taş yağdığını görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada üzerine taş yağdığını görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kafasına taş yağmak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada havadan taş yağdığını görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada taş yağmak etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada taş yağdığını görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments