Rüyada taşan su görmek

Rüyada taşan su görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini mutsuz edeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işarettir.

Rüyada taşan su gördüyseniz:

  • İmajınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek işlerine dört elle sarılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada evde su taşması görmek güzel fırsatların elde edileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Rüyada taşan su görmek sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada taştan su aktığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde taş görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşmış su görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada su taşıyan birini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada suya taş attığını görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments