Rüyada taşlı kemer görmek

Rüyada taşlı kemer görmek her zaman çok mutlu olacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hastalıkların kalmayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı kemer gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada taş kemer görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı kemer görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada erkek kemer görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yolunda devam edeceğine işarettir.

Rüyada belinde kemer görmek zor bir döneme girileceğine, yol alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemer sıkmak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemer hediye etmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına inanılır.

Rüyada kemer kaybetmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemerinin koptuğunu görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments