Rüyada tasma görmek

Rüyada tasma görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tasma gördüyseniz:

  • Genel hava uzlaşma ortamı yaratmaktan veya belli anlaşmaları desteklemekten uzak görünüyor.

Rüyada tasma görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Rüyada yılana tasma takmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada tasmalı kedi görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tasmalı köpek görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpege tasma takmak üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada köpek tasması görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına inanılır.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tasma takmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments