Rüyada taştan merdiven görmek

Rüyada taştan merdiven görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, helal rızık yiyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada taştan merdiven gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada taş merdiven çıkmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada taş merdiven yapmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Rüyada taş merdivenden inmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalettir.

Rüyada taş merdivenden çıkmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalettir.

Rüyada taştan merdiven görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş merdiven görmek bir yere taşınmaya, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada metal merdiven görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments