Rüyada tavan akması görmek

Rüyada tavan akması görmek bolluk içinde yaşanacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavan akması gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işarettir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tavan aktığını görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerin devam edeceğine alamet eder.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada tavandan su aktığını görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tavandan su akmasını görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada tavan akması görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments