Rüyada tavan silmek

Rüyada tavan silmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, güzel bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavan silmek gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Rüyada evin tavanını silmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, batıl amele inanılır.

Rüyada tavan silmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavanın çöktüğünü görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavanda akrep görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada isli tavan görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada tavanda su görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada caminin tavanını görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments