Rüyada tavan sıvamak

Rüyada tavan sıvamak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tavan sıvamak gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada tavan sıvamak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada ev sıvamak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine delalettir.

Rüyada inşaat sıvamak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına yorulur.

Rüyada kolları sıvamak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada çamurla duvar sıvamak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı sıvamak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada evi çamurla sıvamak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments