Rüyada tavuk gömmek

Rüyada tavuk gömmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk gömmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Rüyada tavuk gömmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada toprağa kağıt gömmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine inanılır.

Rüyada köpeği gömmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, en tepkedeki kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları kuma gömmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğini gömmek başarılarını ispat edeceğine, dertlerine çare bulacağına delalettir.

Rüyada iskelet gömmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa bebek gömmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü mezara gömmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments