Rüyada tehlikeden kaçmak

Rüyada tehlikeden kaçmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tehlikeden kaçmak gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada tehlikeden kaçmak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tehlikeden kaçmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine işaret eder.

Rüyada birini tehlikede görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada tehlikeli yol görmek hayır ve bereketin artmasına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada birini tehlikeden kurtarmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının tehlikede olduğunu görmek hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, makbul olan mallar edineceğine işarettir.

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına rivayet eder.

Rüyada bir tehlikeden kurtulmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments