Rüyada tekrar tekrar uyanmak

Rüyada tekrar tekrar uyanmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, gururlandıracak işler yapacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tekrar tekrar uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada tekrar tekrar uyanmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölürken uyanmak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya yorulmaktadır.

Rüyada birinin uyandırdığını görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin okurken uyanmak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabus görerek uyanmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, borçlanılacağına delalet eder.

Rüyada uyuyanı uyandırmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çığlık atarak uyanmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Rüyada defalarca uyanmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments