Rüyada telefon direği görmek

Rüyada telefon direği görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Rüyada telefon direği gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada telefon direği görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada trafo direği görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalettir.

Rüyada ev direği görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, helal rızka kavuşacağına inanılır.

Rüyada arabayla direğe çarpmak önemli bir makama terfi alacağına, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada elektrik direği görmek ileri gideceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun direk görmek kısmetlerinin artacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada direk yıkıldığını görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada taş direk görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments