Rüyada telefon kırmak görmek

Rüyada telefon kırmak görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, önünü göremez olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalettir.

Rüyada telefon kırmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet eder.

Rüyada telefon camı kırmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulur.

Rüyada telefon kırmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada telefon kırmak görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonunu kırmak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, her şeyin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada telefonu kırmak görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon hattını kırmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunu kırmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, borç batağına düşeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments