Rüyada telefon saklamak

Rüyada telefon saklamak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına inanılır.

Rüyada telefon saklamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan fırsatları fark etmeniz gerekiyor.

Rüyada telefon saklamak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada telefonu saklamak zararın telafi edileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu saklamak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adam saklamak büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada anneden birşey saklamak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada para bulmak ve saklamak keyifli günler geçireceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı saklamak büyük oranda kazanç elde edeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına rivayet eder.

Rüyada delil saklamak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments