Rüyada telefonda kavga ettiğini görmek

Rüyada telefonda kavga ettiğini görmek zenginliğe kavuşulacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Rüyada telefonda kavga ettiğini görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiği birine hediye alacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda kavga etmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, çok para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla kavga etmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle telefonda kavga etmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle telefonda kavga etmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada telefon tamir ettirmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada telefon hediye edilmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments