Rüyada telefondan resme bakmak

Rüyada telefondan resme bakmak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, iş güç sahibi olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada telefondan resme bakmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Rüyada telefondan resme bakmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada resme bakmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski resme bakmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefona bakmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalet eder.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalet eder.

Rüyada telefon bakmak hayata küseceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercan rengi elbise giymek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına inanılır.

Rüyada menekşe rengi görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments