Rüyada telefonla haber vermek

Rüyada telefonla haber vermek dara düşeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla haber vermek gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Rüyada telefonla haber almak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda müjdeli haber almak şansın yüze güleceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla haber vermek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda haber almak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işarettir.

Rüyada telefonda ölüm haberi almak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla iyi haber almak sevap işleyeceğine, dua alacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon haberi almak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalettir.

Rüyada telefondan haber almak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments