Rüyada telefonun ıslandığını görmek

Rüyada telefonun ıslandığını görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonun ıslandığını gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Rüyada telefonun ıslandığını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada ayakkabısı ıslanmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada halının ıslandığını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, güzel günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada deniz ıslanmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle yağmurda ıslanmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle ıslanmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suyla ıslanmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments