Rüyada temiz pencere görmek

Rüyada temiz pencere görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz pencere gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Rüyada temiz pencere görmek hasretlerin biteceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere parmaklığı görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, evine haciz geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden adam görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada pencereden içeri girmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil pencere görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına yorulur.

Rüyada evin penceresinden deniz görmek bir hastalığa maruz kalacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna alamet etmektedir.

Rüyada pencereleri kapatmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments