Rüyada temiz su almak

Rüyada temiz su almak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kurulu düzeni olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulur.

Rüyada temiz su almak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Rüyada temiz kaynak suyu görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, iş hayatının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Rüyada temiz su içtiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada su temiz su görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak durumunuzun iyileşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada temiz su içinde kendini görmek hedeflerini tutturacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suyun içinde görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments