Rüyada tepsi kırıldığını görmek

Rüyada tepsi kırıldığını görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işarettir.

Rüyada tepsi kırıldığını gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada tepsinin kırıldığını görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada tepsi kırıldığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tepsi görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tepsilerle börek görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret eder.

Rüyada tepsiyle baklava yemek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek dolu tepsi görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi dolusu yemek görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir beladan kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir tepsi balık görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments